PAINTURA, de combinatie

SCHILDERWERKEN/GORDIJNEN

U kan bij schildersbedrijf Paintura terecht voor kwaliteitsvolle schilderwerken, zowel voor binnenhuisdecoratie als voor het schilderen van gevels buiten, en zowel voor particulieren als bedrijven.

Paintura maakt gebruik van alle moderne technieken: kaleien van gevels, behangen en schilderen van muren, gebruik van glasvezelbehang,  enz.

Naast verf zijn ook andere soorten wandbekleding mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan stickers. We maken ook op ambachtelijke wijze verf in eender welke kleur. Heeft u dus een specifieke kleur in gedachten, laat het ons dan zeker weten en we creëren zelf de gewenste verfkleur.

De werken worden steeds voorafgegaan door een voorstudie zodat we u kunnen bijstaan met professioneel advies voor uw schilderwerken, waaronder hoe de werken georganiseerd worden en welke kleuren gepast zijn. De ervaring leert dat we op deze manier veel vergissingen en problemen vermijden, die anders tijdens het verven aan het licht zouden komen.

Ons uiteindelijke doel is een uiterst tevreden klant. Daar streven we naar.

Dit start met een duidelijke prijsofferte, luisteren naar uw inbreng, een professionele oplevering van de schilderwerken en een goede service nadien.

Paintura is zelf gelegen te Sint-Baafs-Vijve (bij Wielsbeke, regio Waregem),  Vertrouw ons uw schilderwerk toe en u zal versteld staan van het resultaat. Interieur is onze passie.