PAINTURA, de combinatie

INTERIEURADVIES & KLEURADVIES GORDIJNEN

Paintura schilderwerken en interieurinrichting is een schildersbedrijf gespecialiseerd in interieuradvies, in het inrichten en schilderen van particuliere woningen regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Paintura staat garant voor gepersonasileerd interieuradvies met kleuradvies op maat en desgewenst de totaalinrichting van je woning. Ons Paintura schildersbedrijf verzorgt ook je raambekleding met professionele opmeting voor je gordijnen, houten en aluminium lamellen, vouwgordijnen stores en rolgordijnen, verticale en horizontale jaloezieën, overgordijnen etc alles naar uw wensen

Interieur

Jouw interieur maakt een belangrijk deel uit van je woning. Het is een heel karwei om de juiste meubelen en inrichting te kiezen, en vervolgens alles aan te kopen in verschillende meubelwinkels. Paintura neemt deze zorgen volledig over van u.
Paintura koopt voor u uw gewenst meubilair en materiaal voor inrichting aan voordeelprijzen rechtstreeks bij de meubelwinkels. Denk bijvoorbeeld aan gordijnen, beddengoed, verlichting, kaarsen, canvassen, beelden, spiegels, enz. Wij zorgen voor het opmeten, laten maken en ophangen van de raamdecoratie. Wij informeren u ook over stoffen en kleurencombinaties.

Advies

Interieur heeft een belangrijke impact op de uitstraling van uw huis. De keuze van meubelen en decoratie is essentieel om stijlvol te wonen in een modern of klassiek interieur. Paintura helpt u met uw binnenhuisinrichting door middel van professioneel interieuradvies en kleuradvies. Reken maar dat u nadien complimentjes zal krijgen van uw bezoekers over de smaakvolle inrichting van uw woning!

Gordijnen

Raamdecoratie Waregem Tielt : Paintura verzorgt je raambekleding met professionele opmeting voor je gordijnen, houten en aluminium lamellen, vouwgordijnen stores en rolgordijnen, verticale en horizontale jaloezieën, overgordijnen etc naar uw wens

 

no images were found